n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Tidak disangka.
Posted on Khamis, 4 September 2014 | 9 gwiyeon memo.




Assalamualaikum.


Petang kalian ~

Semalam ana baru beli penimbang berat badan..
yang lama dah dirosakkan oleh lil bro yang 'agak' nakal.

Bila ana timbang berat semalam.. omo omo omo!

-translate- 

istighfar banyak banyak.. berat yang ana ta sangka. Tapi tak jugaa .. 
*dah agak dah.. -dalam hati-

Nampak 'bahagia' sangat ana ni kan .. yalaa, kalau tidak, masakan bole gain weight banyak.
Bahagianya makan banyak..

Ha ha ha.

Ish ish ish .. beratnya. Berat sebenar dirahsiakan.
Ana mesti turunkan balik!

Taknak obesss !

Apa yang penting tak boleh obesiti. Kena jaga kesihatan kita.
Alangkah indahnya kalau dapat exercise dengan bebas..

Fighting for myself ~

***


Nak cerita pasal benda lain..

Ana ada jumpa seorang blogger yang kembali aktif ke dunia blog nih.
Sham namanya.
Dia banyak tau dalam seni bahagian lagu, muzik camtuu..

Ana ada jugak tanya pasal beza irama, melodi, lagu.

Sebab curious kan.. 

orang selalu sebut sebut perkataan tu .. yang kita taktau ni,
*ya.. ya..
-angguk angguk ja sebab ta paham sangat-

Thats why i decided to ask him right away.

Alhamdulillah, he is willing to answer my question.. 
and now! I do understand what were irama melodi lagu are about.

Kekeke.

Kalau korang curious jugak macam ana, bole tengok jawapannya sinii ...


Banyak jugak panduan pasal yang berkenaan dengan muzik, gitar.. apa apa ja yang berkaitan seni lagu dekat blogger ni ..
ana dah terjah semua setakat nii .. 

korang bila lagi?

*grinned*


Peace no war!