n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Giveaway by Yanieninie
Posted on Selasa, 12 Disember 2017 | 2 gwiyeon memo.


Assalamualaikum.

Hai hai, ana pun nak join jugak giveaway nih hohoho xD
Jom join ramai ramai!


In System Class xD
Posted on | 0 gwiyeon memo.

Hasil carian imej untuk gif cat

Assalamualaikum.


Annyeongg hehe. Right now ana tengah dalam kelas sistem. Kitorang dok tengah presentation nih. Giliran group ana dah lama berlalu hahaha group first kot tapi nasib lah apa yang sir tanya kitorang dapat jawab. Harapnya markah kitorang okay ja la sebab test ana hari tu tak perform langsung hehe. Takpa in shaa Allah final exam nanti kita belajar betul betul.

Anyway lepas kelas sistem nih kelas miss yana pulak. Semalam kitorang present untuk kelas miss yana, alhamdulillah presentation berjalan lancar. Pastu miss gitau yang hari nih birthday dia. Then classmate ana cadang nak sambut lah birthday miss, makan makan gitu but then miss kata ofkos lah dia yang akan belanja kitorang. Katanya nak belanja kfc hohoho. Then depa kata nak sambut kat kfc pulak dah. Meriahh.

So lepas kelas nih ada kelas miss, so at that time kitorang akan beramai-ramai berarak ke kfc tesco kot haha. Hmm thats all for now maybe. Later ada masa ana update lagi :D

Jaa, sayonara ~