n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Line Line ..
Posted on Rabu, 3 September 2014 | 7 gwiyeon memo.




Assalamualaikum.

Annyeong chingu!

Erm erm erm .. -kes taktau nak taip apa-
Apa khabar korang? Hari ni saja na update entry. Perhaps ada yang rimas dengan nama 'Zayn Malik' ? Kekeke ~

Sebab ana lambat update post baru, sebab pertama takda idea, sebab kedua.. as usual, line problem. Biasa la kalau pakai hotspot dekat smartphone, bukan boleh diharap sangat.

Yalah, ana mana mampu pakai wireless macam korang.. telefon rumah pun takda.
Jadi lepas ni.. kalau rasa kehilangan ana, jangan hairan kenapaa..

Tapi itu ta dijadikan alasan sangat. Because!
I will try my beshh to more active in the blogging world! Yeahhh ~
-hihihi. merepek-

Lagipun hari ana tidak seistimewa macam korang, hari hari benda yang sama ja ana buat. Memang takda yang special. Hohoho.

Camna hari korang?
Ana harap baik baik sajaaa ~

Semalam ada lukis kartun. Sebab bosan.. jadi kita buat hobi kita.

Ni diaaa..




scroll lagi scroll lagiii ..

Jang jang ja jangg!



Vince Lombardi kalau ta silap katanya,
"Failure is not getting knocked down. It is not getting up again."


Semalam jugak, ana dapat tau Daim dalam juvana tu ada blog.
Apa nama sebenar dia?

Erm erm .. Zahiril ?


Nanti la.. tanya akak budak. kekeke.



- Na post ni pun berjam jam jugak tunggu..-

Have a nice day korangg xD