n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Jom cek berat blog!
Posted on Isnin, 2 Jun 2014 | 0 gwiyeon memo.

                  
 Assalamualaikum.

Namaste~ Aap kaise? Eh, ada india 'sasat' laa! huk huk huk. Ketawa jenis apa tu ana pun ta tau la. Malam ni, sebelum na lelapkan mata, mana tau esok tak akan celik lagi kan. Nanti hajat tak kesampaian na update blog ni. Ok ok, bawa mengucap~
Hmm, ana mau buat entry kedua for today for all my 'dosti'. Pasal BERAT. Wahh~ tak bole sembarang sebut perkataan tu, agak sensitif ya bagi ana. Hihi.
Actually, macam tajuk entry ana tu. Malam ni, mari kita pakat pakat cek berat blog kita ni.
Jom jom? 

Huh? Blog pun ada berat jugak kaa?

Elehh! Ingat korang ja ada? Aku ada, Kau ada?
-bukan ana kata, blog yang kata-

Yeshh! You were right mr. Blog. Hmm, blog ni pun ada berat jugak. Semakin berat blog kita, semakin lambat la 'loading' nya tu. Ok itu ayat hypothesis Sains. Siapa tak terer hipotesis, bole tiru ayat tu. Gerenti full mark. Haha! Orang kata, bukan ana yang kata; sebab ana bukan orang, ana manusia. Kekeke~ 
Blog akan tersangat lambat loadingnya bila  melebihi 150KB(size). So, sebagai pakar kesihatan kepada blog, saya Dr. Ana ingin mencadangkan agar blog anda jangan terlalu diberi makan yang banyak. Contoh makanan yang tak baik untuk kesihatan blog adalah aksesori atau gadget yang terlalu banyak lagi over dan dimampatkan ke dalam 'perut' blog. Mana tak beratnya blog tu.

Ok dah, berhenti jadi doktor palsu. Takda lesen pulak tu. Sejak bila pula cita-cita nak jadi doktor ni?
Sudah, cukup cukup sudah~ Sudah cukup sampai di sini saja~
-nyanyi lagu nirwana pulak dah-
Udah udah la membebel benda merepek tu. Mujhse maaf kerto. Back to the point. Siapa yang berminat untuk mencuba nasib, eh silap! mencuba untuk melihat berat blog dia, sila ke sini.

Nanti keluar la macam ni


Jadi, isi url blog korang kat ruang  yang disediakan dan tekan 'start test'.

Dah sudah? Berapa berat korang? Eh silap, berapa berat blog korang? Share la~

Blog ana tak berat sangat, macam tuannya; ideal gitu. Bhahahaa~ atoyaii. Tergelak sendiri.
You do not belive it? Nah, bukti yang kukuh!




Betul kan? Tak tipu kan? Hmphh!

p/s; maafkan ana bagi penggunaan bahasa urdu dalam entry ni. Hehe.

Okie, nitenite! Have a nightmare