n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


The Liebster Award.
Posted on Ahad, 7 September 2014 | 10 gwiyeon memo.


 

 Assalamualaikum.

Annyeonghaseyo yeorobun!

Ana dapat tau tadi.. bila ana tengok chatbox, ana di tag oleh blogger Sham Stallion untuk Liebster Award. Actually, ini kali kedua.. sebab kali pertama, ana ditag oleh budak sorang nih, Cik Zahrina 
-she's my friend in real actually-
Tapi ana ta buat sebab.. u know what is the meaning of 'lazy' right? Kekeke ~
Lagi pun ana ta paham sangat Liebster Award nihh.
But since i was tagged for this award.. for the second time.. so, its not my intention to dissappoint the person who tag me. Yet i have to notice with others feeling. i guess ..

So, thanks a lot to Sham Stallion. Cheongmal kamsahamnida!

Ada syarat untuk award nihh,
Mention the person who nominated you with a link to their blog.
Answer the 11 questions asked.
Nominate 11 other bloggers with a smaller following but with lots of potential.
Create 11 of your own questions for them to answer.
Notify your nominate

First of all, let me answer the questions given..

1. Berapa lama korang terjebak dalam dunia blogging?
-Sejak awal bulan Januari tahun 2012.. rasanya dah dua tahun lebih ?

2. Kenapa korang memilih untuk blogging?
-Sebab.. boleh kongsi maklumat, ilmu, pendapat dengan orang lain.. dan mungkin boleh kurangkan tekanan dengan menulis blog.

3. Korang dah LIKE Facebook Fans Page aku?
-Eh, dah buat ka? Apa nama? .. on the way nak LIKE ~

4. Bila masanya korang akan duduk mengadap blog korang?
-Bila masanya tibaaa.. erm, bila ada mood.

5. Apa hobi masa lapang korang?
-Banyak! Bagi satu ja la.. my hobby is drawing, sketching..

6.Kenapa korang pilih hobi tu?
-because i have more confidence on it.. and ofcourse whenever i draw, i feel cheerful.

7.Apa benda paling gila yang pernah korang buat?
 -Gila? Tak gila mana pun bagi ana.. tapi mungkin bagi sesetengah orang lain. Ana tak makan nasi untuk setengah tahun. Buat masa ni, itu ja yang ana ingat..

8. Tempat yang paling korang ingin pergi?
-Ini .. tempat? Ramai orang akan jawab Makkah kan?
  
9. Kenapa korang nak sangat pergi situ?
-Because i have to. *uhuk, uhuk .. jawapan agak..
10.Apa pendapat ikhlas korang pasal blog kecik aku ni?
-Best sebab banyak ilmu maklumat dan perkongsian.

11.Boleh tak tolong promote blog kecik aku kat kawan-kawan korang? Hahaha!!
-Sure! Munje opseoyo ~
*no problem.. dah penah buat pun..

Dah habis jawab soalan, sekarang ana bagi SOALAN untuk calon Liebster Award yang seterusnya. Korang jawab soalan ni ya .. tapi, tiada paksaan~

1.Kenangan manis sepanjang berada di dunia BLOGGING.
2.Apa topik yang korang paling gemar semasa menulis blog?
3.Apa keistimewaan yang ada pada diri korang?
4.Topik yang korang paling tidak gemar baca pada sesuatu blog?
5.Design blog yang korang suka apabila masuk dalam mana mana blog.
6.Masalah yang korang sering alami apabila berkunjung ke blog orang lain. Berikan penyelesaian kepada masalah tu kalau boleh..
7.Nyatakan satu barang milik korang yang paling disayang.
8.Jenis lelaki atau perempuan idaman korang? *Sajaa ..
9.Apa perkara yang paling korang suka yang boleh buat korang jadi teruja?
10.Boleh tolong betulkan grammar ana? Kalau ada yang korang rasa macam tak betul jaa masa baca entry ana.. tegurlah, ana ta kisah .. tapi korang mesti betul betul betul!
11.Pendapat tentang Ana Lee dan blognya dari segi design dan entry.

 *Maaf soalan agak merepek.
...dan calon Libster Award yang seterusnya! Jeng jeng jengg!
*maaf kalau ana menyusahkan sebab korang tersenarai dalam award ni .. tak buat pun takpa (;

Junkyo Hikari
 Siti Aisya Ibrahim

Tahniah! Jangan marah.. Smile ~

Peace no War!