n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-5261316761584747142', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

N A V I G A T I O N ↑ ⇧ ⇡
Halu! Just call me Anna
Feel free to be my chingu!

twi-ins







Anna's Dreamland.


The Liebster Award.
Posted on Ahad, 7 September 2014 | 10 comment(s).


 

 Assalamualaikum.

Annyeonghaseyo yeorobun!

Ana dapat tau tadi.. bila ana tengok chatbox, ana di tag oleh blogger Sham Stallion untuk Liebster Award. Actually, ini kali kedua.. sebab kali pertama, ana ditag oleh budak sorang nih, Cik Zahrina 
-she's my friend in real actually-
Tapi ana ta buat sebab.. u know what is the meaning of 'lazy' right? Kekeke ~
Lagi pun ana ta paham sangat Liebster Award nihh.
But since i was tagged for this award.. for the second time.. so, its not my intention to dissappoint the person who tag me. Yet i have to notice with others feeling. i guess ..

So, thanks a lot to Sham Stallion. Cheongmal kamsahamnida!

Ada syarat untuk award nihh,
Mention the person who nominated you with a link to their blog.
Answer the 11 questions asked.
Nominate 11 other bloggers with a smaller following but with lots of potential.
Create 11 of your own questions for them to answer.
Notify your nominate

First of all, let me answer the questions given..

1. Berapa lama korang terjebak dalam dunia blogging?
-Sejak awal bulan Januari tahun 2012.. rasanya dah dua tahun lebih ?

2. Kenapa korang memilih untuk blogging?
-Sebab.. boleh kongsi maklumat, ilmu, pendapat dengan orang lain.. dan mungkin boleh kurangkan tekanan dengan menulis blog.

3. Korang dah LIKE Facebook Fans Page aku?
-Eh, dah buat ka? Apa nama? .. on the way nak LIKE ~

4. Bila masanya korang akan duduk mengadap blog korang?
-Bila masanya tibaaa.. erm, bila ada mood.

5. Apa hobi masa lapang korang?
-Banyak! Bagi satu ja la.. my hobby is drawing, sketching..

6.Kenapa korang pilih hobi tu?
-because i have more confidence on it.. and ofcourse whenever i draw, i feel cheerful.

7.Apa benda paling gila yang pernah korang buat?
 -Gila? Tak gila mana pun bagi ana.. tapi mungkin bagi sesetengah orang lain. Ana tak makan nasi untuk setengah tahun. Buat masa ni, itu ja yang ana ingat..

8. Tempat yang paling korang ingin pergi?
-Ini .. tempat? Ramai orang akan jawab Makkah kan?
  
9. Kenapa korang nak sangat pergi situ?
-Because i have to. *uhuk, uhuk .. jawapan agak..
10.Apa pendapat ikhlas korang pasal blog kecik aku ni?
-Best sebab banyak ilmu maklumat dan perkongsian.

11.Boleh tak tolong promote blog kecik aku kat kawan-kawan korang? Hahaha!!
-Sure! Munje opseoyo ~
*no problem.. dah penah buat pun..

Dah habis jawab soalan, sekarang ana bagi SOALAN untuk calon Liebster Award yang seterusnya. Korang jawab soalan ni ya .. tapi, tiada paksaan~

1.Kenangan manis sepanjang berada di dunia BLOGGING.
2.Apa topik yang korang paling gemar semasa menulis blog?
3.Apa keistimewaan yang ada pada diri korang?
4.Topik yang korang paling tidak gemar baca pada sesuatu blog?
5.Design blog yang korang suka apabila masuk dalam mana mana blog.
6.Masalah yang korang sering alami apabila berkunjung ke blog orang lain. Berikan penyelesaian kepada masalah tu kalau boleh..
7.Nyatakan satu barang milik korang yang paling disayang.
8.Jenis lelaki atau perempuan idaman korang? *Sajaa ..
9.Apa perkara yang paling korang suka yang boleh buat korang jadi teruja?
10.Boleh tolong betulkan grammar ana? Kalau ada yang korang rasa macam tak betul jaa masa baca entry ana.. tegurlah, ana ta kisah .. tapi korang mesti betul betul betul!
11.Pendapat tentang Ana Lee dan blognya dari segi design dan entry.

 *Maaf soalan agak merepek.
...dan calon Libster Award yang seterusnya! Jeng jeng jengg!
*maaf kalau ana menyusahkan sebab korang tersenarai dalam award ni .. tak buat pun takpa (;

Junkyo Hikari
 Siti Aisya Ibrahim

Tahniah! Jangan marah.. Smile ~

Peace no War!



10 Ulasan:

Blogger aiman mania berkata...

wuhuuuuuuu..dah dua tahun ye berblog?kenapa tak letak iklan nuffnang????sambil berblog bole jana pendapatan ..hehehehehe :D

THANK Q nominated me in this awards..insya-allah akan jawab secepat yg mungkin....ana lee jngn bt bt ta tahu..anda di jemput utk join awards ..sila lapor diri utk maklumat lanjut okay.

http://aimanbudakbaik93.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

Isn Sep 08, 02:27:00 PG  
Blogger Cik Nadyya berkata...

thanks tag. nt akak jawap ye :)

Isn Sep 08, 02:38:00 PG  
Blogger Ana Lee berkata...

aiman mania : Tak rajin nak letak iklan. Hehe ..

Most welcome.. nanti ana tag banyak banyak lagi. kekeke ~

Cik Naddya : sama sama akak. Tyt ~

Isn Sep 08, 03:47:00 PG  
Blogger Ying Jeffrey berkata...

Thanks Ana:) dah 2x Ana tag, tak kesempatan lagi nak buat. Lepasni Akak buat ye?:)

Isn Sep 08, 11:08:00 PG  
Blogger budak berkata...

ok ana. akan dicuba cari masa nak buat. haha. jgn lazy2 dah :)

Isn Sep 08, 09:35:00 PTG  
Blogger Ana Lee berkata...

Ying Jeffrey & budak : Baik lah, akak berduaa ;D

Isn Sep 08, 11:26:00 PTG  
Blogger Cik Nadyya berkata...

http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-3.html

Rab Sep 10, 02:28:00 PG  
Blogger budak berkata...

http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-ana-lee.html

nah. hehe

Kha Sep 11, 10:41:00 PTG  
Blogger Ying Jeffrey berkata...

http://screwedying.blogspot.com/2014/09/liebster-award-iii.html

Sorry lambat jawap Anna. Maafkan akak:)

Sab Sep 20, 11:30:00 PTG  
Blogger Ana Lee berkata...

Ying Jeffrey : Its okay akak. Terimakasih sudi jawab soalan ana :D

Ahd Sep 21, 04:35:00 PG  

Catat Ulasan

Thanks for spending your time to give a comment (: