n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-5261316761584747142', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

N A V I G A T I O N ↑ ⇧ ⇡
Halu! Just call me Anna
Feel free to be my chingu!

twi-ins







Nae Kkumnara.


Lagu.
Posted on Sabtu, 6 September 2014 | 7 gwiyeon memo.




Assalamualaikum.

Awal awal subuh lagi dah hujan. Semalam pun .. tapi beshh!
Sejuk~

Awal pagi lagi, jom kita update entry! Kekeke.



 Ana suka dengar lagu. Bagi kebanyakan orang, ramai yang suka dengar lagu kegemaran dorang untuk mendapatkan ketenangan. Taktau la lagu jenis yang macam mana.. lain orang lain citarasa kan?

Selalunya.. ana akan layan lagu daripada ost drama drama. Any kind of drama. Bila ana da tertarik dengan lagu tu ana akan,

Kalau ana suka sesebuah lagu, ana akan download lagu tu. Then dengar berulang ulang kali sampai bosan. Mesti ada jugak yang buat macam tu kan?

Pastu nyanyi sama ikut lagu tu. Ana nyanyi sendiri sendiri ja la. Takda la sampai jiran sebelah dengar. -Aurat tu aurat- Hihii.

Kadang ada juga lagu yang bole buat bulu roma kita meremang kan? Ada kan? kan kan?

Memang hebat la lagu yang bole menaikkan bulu roma nihh. Ha ha ha.

Tapi ana memang cepat bosan dengan sesuatu, tak kira apa barang, lagu, orang.. thats why ana ta bole buat benda yang sama, jumpa orang yang sama.. kerap kali.
It is complicated to explain. Kekeke ~

Bila da bosan dengan lagu tu. Langsung taknak bukak da lepas tu. -kejam-
Mungkin setahun kemudian, baru la bole dengar balik. Hehehe.


Melampau kan.


Antara semua lagu lagu yang ana dengar, ada jugak yang boleh menaikkan semangat ana. Contoh bila ana ada 'misi' tertentu, bila ana malas nak buat misi tu. Ana dengar lagu tertentu untuk menaikkan semangat balik.

'Semangat~ Semangat ~ datang lahhh'



Berguna jugak lagu lagu ni kan..

Okehh .. lepas ni ta bole over satu lagu jaa . Nanti bosannn ~



Kekadang berangan nak jadi Superstar!
*Hushhh..










Anyway...

Selamat Pagiii!
 Jangan lupa gosok gigi :D







7 Ulasan:

Blogger Cik Nadyya berkata...

fuhh berangan die tuu.. hehe

Jum Sep 05, 11:22:00 PTG  
Blogger aiman mania berkata...

haaahaaahaaahaaa...OST drama korea yg sedih sedih best layan time hujan..hohohohohoh :D

Sab Sep 06, 07:21:00 PTG  
Blogger Nur Atiqah berkata...

Chik suka layan ost drama korea! ;)

Ahd Sep 07, 07:52:00 PTG  
Blogger Ana Lee berkata...

Cik Nadyaa : Hehe ..

Aiman mania & Nur Atiqah : Ohh yeke (:

Ahd Sep 07, 10:51:00 PTG  
Blogger budak berkata...

haha. lagu dgn budak berpisah tiada :)

Isn Sep 08, 09:36:00 PTG  
Blogger Ana Lee berkata...

yeahh .. betul betul ~

Isn Sep 08, 11:31:00 PTG  
Blogger Yun Sing berkata...

Bhahaha cepat bosan dengan orang juga? Ouch.. haha.. psst2 jangan cakap camtu.. nanti orang nak masuk meminang tak jadi :p

Sel Sep 16, 02:09:00 PG  

Catat Ulasan

Thanks for spending your time to give a comment (: