n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-5261316761584747142', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

N A V I G A T I O N ↑ ⇧ ⇡
Halu! Just call me Anna
Feel free to be my chingu!

twi-ins







Nae Kkumnara.


Cerita Semalam..
Posted on Rabu, 24 September 2014 | 7 gwiyeon memo.




Assalamualaikum.

Huwaaa ~ dapat jugak update malam nih.
Betapa.. betapa nikmatnyaa ! Hehehe xD

Ana mau cerita pasal semalam punyaa ..
Bangun bangun subuh, ana dah dapat rasa yang ana demam, sebab kepala sakit.. badan panas.. pastu selesema, ta selesa ~

Turun bawah, buat kerja macam biasa tolong bungkus nasi lemak, menjual dan sebagainyaa..
Ana ada 'announce' jugak yang ana ni sakit pastu parent kata pi makan ubat tapi ana ta makan.. bukan sebab ana ta suka ubat. Tapi, ana suka ambil mudah ja kalau sakit sakit nih.. malas nak makan ubat. Nanti pandai pulih sendiri jugak.
Santai..

Tetiba kena ikut parents pergi berurusan dekat luar. Parents kena pegi imigresen.. ana ngan ummi pulak kena tukar alamat dekat ic for some reasons.
Jadi.. ini kali keempat ana buat ic.

Sepanjang seharian ana berjalan.. ta rasa sangat tengah sakit. Mungkin sebab asyik bergerak ke hulu ke hilir ja kan.. perhaps.

Pastu, awal awal pagi lagi ana makan ais krim. Hahaha.. dah lah demam sebab asyik minum sejuk.
Mungkin ummi lupa atau ta amik kisah sangat.. and that make me feel more delighted. Yeahh ! Makan aiskrim lagi.. lagipun masa keluar tu, ana langsung tak mention pasal demam. Takut nanti ummi ta bagi makan ais krim. Kui kui ~

Agak lama juga berurusan tu.. ana siap buat ic dekat UTC pukul 6.30 petang. Well .. dua jam ja kan tunggu ic mau siap.

Sebenarnya lepas buat ic kena terus pulang and beli barang sikit, tapi ana buat permintaan nak pegi Kaison dekat Center Point.. nak beli 'barang' .
Yeshh ! Permintaan ana ditunaikan.

Kat Kaison banyak sangat barang barang Kawaii (comel) dan murah murah sebab tu ana suka pegi situ. Cuci mata ~
 Kalau tak Kaison dekat CP, ana akan pegi One Borneo punya Kaison.
Semalam, Ana beli earphone and keychain tedi bear,

pastu excited sangat bila jumpa sketch book nihh !


'Nice to meet you.'

*Lepas ni bole main lukis lukis banyak banyak lagi. Tebal tuhh !

Siap beli barang, ana jumpa aiskrim lagii ~
mintak tolong ummi belikan xD

Sampai rumah. Baru nak rasa demam tu balik.. *apa kejadahnyaa
Tapi ana ta banyak bunyi.
Ana buat ja rutin harian ana iaitu.. uli tepung !
*untuk dibuat donat keesokan harinya ~

Sekarang nih, masi lagi demam dan selesema.. dan masi ta makan makan ubat lagi.
Hik hik hik >.<

Ana kan kuattt ! No worries ~

Sayonaraa ~
 


7 Ulasan:

Blogger Cik Nadyya berkata...

jenis akak ponn.. xmkn ubat.. salu biarkn shingga dmam tuu baik..hahah

tp part migrine tuu kne mam ubat.. sbb xthn.. huhu

Rab Sep 24, 06:18:00 PG  
Blogger Junkyo No Hikari berkata...

ahaha.. Ana owh Ana.. why you tak makan ubat maa... :3

tapi Yong pun tak makan ubat jugak kalau sakit.. except kalau tetiba demam yg amat panas.. sbb risau dapat demam panas TT^TT

kalau makan ubat jangan amik panadol k? tak elok utk badan.. doktor pun tak sarankan panadol :3

anyway just rehat kejap, tidur and tuam kepala.. insyaAllah sihat :D

Rab Sep 24, 07:16:00 PTG  
Blogger Junkyo No Hikari berkata...

anyway, org nak gak buku cemtu TT^TT

Rab Sep 24, 07:16:00 PTG  
Blogger Ana Lee berkata...

Cik Nadyya : kita geng akak ! .. tapi ana migrain susa nak kena :D

Junkyo no Hikari : Hehe yongg .. terimakasih atas nasihat ~

yong cari la jugak dekat Kaison buku tu. Kekeke xD

Rab Sep 24, 07:24:00 PTG  
Blogger Junkyo No Hikari berkata...

ahaha.. sama2 ^__^ insyaAllah, kelauar rumah pundak masalahnya Ana ahahaha.. :3

Rab Sep 24, 07:31:00 PTG  
Blogger budak berkata...

ana, kenapa kena tukar alamat ic? curious. hehe.
btw, kaison tu memang femes ea? sebab kat tempat kite baru bukak n memang murah2 kan barang dia.
moga pasni rajin mkn ubat :)

Jum Sep 26, 10:09:00 PTG  
Blogger Ana Lee berkata...

Junkyo no Hikari : Hehe ..

budak : haha .. sebab tempat tinggal dah lain. Tinggal area kampung gituu.

Taktau la femes sangat.. hihii, tapi memang ana suka pegi situ. Murah kannn ~

Ubat? hehehe >.<

Sab Sep 27, 10:06:00 PTG  

Catat Ulasan

Thanks for spending your time to give a comment (: