n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Cerita Semalam..
Posted on Rabu, 24 September 2014 | 7 gwiyeon memo.




Assalamualaikum.

Huwaaa ~ dapat jugak update malam nih.
Betapa.. betapa nikmatnyaa ! Hehehe xD

Ana mau cerita pasal semalam punyaa ..
Bangun bangun subuh, ana dah dapat rasa yang ana demam, sebab kepala sakit.. badan panas.. pastu selesema, ta selesa ~

Turun bawah, buat kerja macam biasa tolong bungkus nasi lemak, menjual dan sebagainyaa..
Ana ada 'announce' jugak yang ana ni sakit pastu parent kata pi makan ubat tapi ana ta makan.. bukan sebab ana ta suka ubat. Tapi, ana suka ambil mudah ja kalau sakit sakit nih.. malas nak makan ubat. Nanti pandai pulih sendiri jugak.
Santai..

Tetiba kena ikut parents pergi berurusan dekat luar. Parents kena pegi imigresen.. ana ngan ummi pulak kena tukar alamat dekat ic for some reasons.
Jadi.. ini kali keempat ana buat ic.

Sepanjang seharian ana berjalan.. ta rasa sangat tengah sakit. Mungkin sebab asyik bergerak ke hulu ke hilir ja kan.. perhaps.

Pastu, awal awal pagi lagi ana makan ais krim. Hahaha.. dah lah demam sebab asyik minum sejuk.
Mungkin ummi lupa atau ta amik kisah sangat.. and that make me feel more delighted. Yeahh ! Makan aiskrim lagi.. lagipun masa keluar tu, ana langsung tak mention pasal demam. Takut nanti ummi ta bagi makan ais krim. Kui kui ~

Agak lama juga berurusan tu.. ana siap buat ic dekat UTC pukul 6.30 petang. Well .. dua jam ja kan tunggu ic mau siap.

Sebenarnya lepas buat ic kena terus pulang and beli barang sikit, tapi ana buat permintaan nak pegi Kaison dekat Center Point.. nak beli 'barang' .
Yeshh ! Permintaan ana ditunaikan.

Kat Kaison banyak sangat barang barang Kawaii (comel) dan murah murah sebab tu ana suka pegi situ. Cuci mata ~
 Kalau tak Kaison dekat CP, ana akan pegi One Borneo punya Kaison.
Semalam, Ana beli earphone and keychain tedi bear,

pastu excited sangat bila jumpa sketch book nihh !


'Nice to meet you.'

*Lepas ni bole main lukis lukis banyak banyak lagi. Tebal tuhh !

Siap beli barang, ana jumpa aiskrim lagii ~
mintak tolong ummi belikan xD

Sampai rumah. Baru nak rasa demam tu balik.. *apa kejadahnyaa
Tapi ana ta banyak bunyi.
Ana buat ja rutin harian ana iaitu.. uli tepung !
*untuk dibuat donat keesokan harinya ~

Sekarang nih, masi lagi demam dan selesema.. dan masi ta makan makan ubat lagi.
Hik hik hik >.<

Ana kan kuattt ! No worries ~

Sayonaraa ~