n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-5261316761584747142', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

N A V I G A T I O N ↑ ⇧ ⇡
Halu! Just call me Anna
Feel free to be my chingu!

twi-ins







Anna's Dreamland.


Aiyayayaya ~
Posted on Ahad, 14 September 2014 | 6 comment(s).



Assalamualaikum.


'Hey! Mamacita! Naega aiyayayaya ~'

Hahaha. 
Part yang ni beshh, sebab dia laju sikit

'Janinhage kkaejyeobeorin kkumi aiyayayaya'
(a dream that has been brutally broken aaaahhhh)

Achimmm!
Erm, itu bukan bersin style alaf baru ya.. Hehe.
Achim maksudnya 'morning'. Adalah lebih afdhal kiranya jika ana menggunakan,

'Joheun Achim'

Bagi yang ta paham apa ana mengarut kat atas tu, ta payah na pikir sangat.. takkan masuk soalan exam punyaa.

Baru baru nih ana ada blogwalking dan terjumpa la blogger yang update pasal Suju. Lagu baru 'Mamacita'.
First blog dari Cik Awatif, second blog... lupa lak.

Well.. ana BUKAN la KPOPPERS. 
Sebab .. kalau ana, semua benda ana suka ikut mood dan bermusim. ana suka semua lagu, lagu nasyid, lagu maher zain, lagu indon, lagu english, lagu melayu, lagu jepun, lagu korea, lagi hindustan, thailand .. 
aigoo~ banyak banyak.

Jadi ana ta suka cakap kalau ana minat lagu tu, sebab semuanya cuma suka suka jaa. Everything's just for fun.

Tapi yang ta minat kpop tu, cukup sampai rangkap ni ja korang baca, takda paksaan dalam membaca ~

Hohoho. Oh my Superman! Rindunya dekat mereka walaupun ana bukan lah peminat tegar.. tapi nama kumpulan dorang yang selalu menjadi halwa telinga masa duduk hostel dulu.
Waktu form one, form two.. akak senior selalu sibuk sebut sebut nama kumpulan 'Super junior' niih..
Ana yang taktau apa apa .. buat kerja sendiri jaa.

Masa tu tingkatan dua, ana masih belum tau lagi apa benda KPOP tu,
cuma ana pernah nampak music video GEE dekat tv. Tapi taktau pulak itulah antara artis kpop.

Tapi bila kenal sikit dengan kumpulan nih, ana tertarik dengan  kim HEECHUL.
Dia selalunya ta banyak part menyanyi..
paling banyak ana rasa satu rangkap, kekeke. 
Kalau menari pulak.. ana rasa dia cool gitu, sebab.. camna nak cakap eh? 
Dia menari tak menari sangat .. kiranya ada gaya yang tersendiri la. Hehe.
Dia selalunya dikaitkan dengan watak perempuan. Kadang pakai rambut palsu, bergaya macam pompuan. Memang sesuai.. nampak cantik. Kakaka ~
Dalam music video Mamacita pulak .. watak heechul jadi bartender. Cool gituu ~

Part dia satu ayat ja dalam lagu Mamacita,
'Jikiji motal yaksok haennayo?'
(Why did u make a promise that cant be kept?)

Anyway MV dorang kali ni agak lucu bagi ana. Ha ha ha.




Annyeonghi kyeseyo.



6 Ulasan:

Blogger budak berkata...

ok ingat kan bersin tadi. haha

Ahd Sep 14, 01:04:00 PG  
Blogger white lily berkata...

lama dahhh kita tak layan kpop ni kak ana oii.. haha

Ahd Sep 14, 03:56:00 PG  
Blogger Lyna Ismail berkata...

Bukan kpoppers ke? Hehe but i can see you use a lot of korean term. hehe. nice blog. :)

Ahd Sep 14, 04:31:00 PG  
Blogger Ana Lee berkata...

budak : hahaha ~

white lily : itulah .. hehe

lyna ismail : ta sangat .. tapi ana minat bahasa dan tulisan korea.

Ahd Sep 14, 04:59:00 PG  
Blogger Junkyo No Hikari berkata...

kyaaaaa... Heechul.. heenim he's my bias :D :D :D

Super Junior always alive ELF fighting!!! XDD

Sel Sep 16, 02:11:00 PG  
Blogger Ana Lee berkata...

haha .. yeahh yongg

Sel Sep 16, 06:40:00 PTG  

Catat Ulasan

Thanks for spending your time to give a comment (: