n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-5261316761584747142', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

N A V I G A T I O N ↑ ⇧ ⇡
Halu! Just call me Anna
Feel free to be my chingu!

twi-ins







Nae Kkumnara.


Sambung Impian dulu.
Posted on Khamis, 21 Ogos 2014 | 7 gwiyeon memo.




Assalamualaikum.

Selamat malam para pembaca yang baik hati (;


Hehehe. Akhirnya ! Ana terjumpa gak Per'l Xlim dekat CKS. Yeyeahh xD
Dah beli dah.

Nanti nak cuba la macam mana kesannya.
Ana rasa rasa.. ana mau sambung  diet lagii. Hihi.
Ana dah set target dari mula diet lagi. Tahun lalu hampir tercapai .. lagi dua kilogram ja lagi.

Per'l Xlim ni bole bantu kurangkan berat badan, bagi yang masi taktau tuu.
Jadi, macam rasa rugi jugak kalau minum benda ni tapi tak jaga pemakanan dan rajin exercise.
Jadi, lebih baik ana buat betul betul supaya hasil lebih memberangsangkan.. Betul tidak?

Bagi yang berfikir,
'buat apa nak kurangkan berat badan? Bukan penting sangat pun.'

Takpa la, masing masing ada pendapat sendiri,

kan?


Ini la contoh Per'l Xlim




Cara pengambilan dia, ana cari dari blogger lain dan ana jumpa dekat blog akak Iday.
Terima kasih kongsi maklumat akak!

 Cara pengambilan Per'l Xlim yang betul

1. Minum 2 Kali sehari.
Boleh campur antara Per'l Xlim Cafe' atau Choco. Kalau tak suka cafe' boleh amalkan Per'l Xlim Choco je. Kalau iday, iday akan minum Per'l Choco sebelum breakfast dan Per'l Xlim sebelum lunch.

2. 30 minute sebelum sarapan dan lunch
Amalkan pengambilan 30 minit sebelum sarapan dan lunch, sebenarnya Per'l Xlim ni buat kita rasa kenyang, jadi kita boleh jaga kuantiti pengambilan makanan, tu pon sebagai penyumbang kepada penurunan berat badan.

3. Bancuh dengan air sebanyak 150 ml.
Kalau lebih pon boleh sebab takkan menganggu khasiat Per'l Xlim tetapi cuma akan rasa tawar. Hehe

P/s  ; Kopipasta dari blog akak Iday

Credit to : http://sayaiday.blogspot.com/2014/05/power-root-perl-xlim.html

Jadi kalau ada yang berminat jugak nak cuba produk terbaru  ni, boleh la terjah blog akak Iday. Sebab mungkin dia lebih tau.

Doakan ana berjaya capai target tau !
Ana pun doakan kejayaan korang jugak. Dont worry be happy ~

Diet diet jugak.. Belajar ta bole lupa.
Kita mesti rajin belajar dan membaca!

Membaca Jambatan Ilmu.

-dah berapa vocabulary ana dapat yaa?-


Ok lah, jam sepuluh dah kena tidur. Esok bangun awal kena tolong ummi bungkus nasi lemak.
Hohoho.

Bam juseyo ~

Annyeonghi kyeseyo :D







7 Ulasan:

Blogger Cik Nadyya berkata...

nice! nak turunkan berat badan jgk.. ni da terasa gemok sgt je.hahaha

Jum Ogo 22, 03:59:00 PG  
Blogger white lily berkata...

goodluck kak ana.. hihi.. turun banyak banyak tauuu.. nanti jangan lupa kongsi kat blog

Jum Ogo 22, 07:00:00 PG  
Blogger budak berkata...

nak jugak. post kat kite satu. hehe. sepeket besar tu bpe rm? hehe. pasni boleh fefeeling emma maembong :)

Jum Ogo 22, 08:13:00 PTG  
Blogger Ana Lee berkata...

cik naddya : jom jom!

White Lily : haha. Oke okehh ~

budak : Hihi. dalam dua puluh ringgit gitu harga diaa :D

Sab Ogo 23, 05:45:00 PTG  
Blogger Syaz Harzays Minme berkata...

WAAAA.. nak jugakkk laaa.. nanti kalau bkesan bgtau yaaa.. hihihi :D

Sab Ogo 23, 08:46:00 PTG  
Blogger Nurin Insyirah berkata...

Good Luck ! btw , you're tagged !

http://aboutagirlife.blogspot.com/2014/08/dhiya-s-first-giveaway.html

Sab Ogo 23, 10:16:00 PTG  
Blogger Siti Aisya Ibrahim berkata...

gudluck! :D

Ahd Ogo 24, 10:59:00 PTG  

Catat Ulasan

Thanks for spending your time to give a comment (: