n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Day four.
Posted on Khamis, 28 Ogos 2014 | 7 gwiyeon memo.



Assalamualaikum.


Pagi pagi pagiii ~

Hari nih hari keempat ya untuk projek ana. Hehe.
Semalam ana beli barang murah but it look pretty adorable to me since it is in blue.

Tadaaa!
Yang lama punya dah hilang. Rindunya nak 'berpeluh' dengan benda nihh.
-exercice!-

Mau cerita nihh,
Semalam jugak tetiba tergerak hati nak amik tau pasal Zayn Malik.
Sebab kan.. ada hari tu, kawan ana sorang nih bagi link something about 'Love Calculator' kalau tak silap itu namanya. Dia suh ana cuba, so ana tanpa teragak agak cuba la benda tu. 
Bila bukak link tu, dia suh tulis nama ana dan tiga nama crush ana dan tujuannya nak tau peratus hubungan tu kalau ta silap. Hehe.

Ana pun isi la,

1. Lee Chan Hee
2. Matsumoto Jun
3. Zayn Malik

Bila habis isi, tekan done.. sekaliii .. dia kata

-dalam bahasa melayu la ana gitau, okehh?-

'Kawan anda telah mempermainkan anda!'
-and i was like ???-

Sebenarnya nama nama crush yang ana dah isi tu akan di hantar kepada email kawan ana tu. 
Thats mean, she will get know who was my crush.

Maksudnya tujuan dia bagi link tu dekat ana, supaya dia tau siapa yang ana suka.
Ta patut betul budak sekor tuu.
Tapi ana ta marah dia lepas tu, -santai la- ana just gitau yang ana dah siap buat. 

Beberapa minit lepas tu dia balas dalam wechat,

'Ohh, Zayn Malik...'

Dia kata gitu, sebab peratus Zayn Malik dengan ana paling tinggi,
it was about 91%
Sedih la jugak walaupun cuma permainan kan, sebab peratus ana dengan Lee Chan Hee is the lowest among the three of them.
Padahal ana lagi crush dengan Chanhee. Haha.

Tapi ana rasa kawan ana lagi berasa hampa sebab ta dapat apa yang dia nak.
Dia nak tau siapa yang ana suka, tapi masalahnya takda sesiapa pun ana suka melainkan ana crush dengan artis artis tersebut. Kekeke ~

Tak sangka pulak kan. Benda macam tu pun ada. 
Nasib baik ana ta tulis nama nama yang dia kenal, kalau tak mula la buat gosip baru pasal ana tu.

Takda kerja betul !

Whatever, be cool ~


Ana dah google sikit pasal Zayn Malik, nanti ana kongsi pasal dia.
Hohoho~

annyeong chingu!