n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Ramadhan Jangan Pergi.
Posted on Khamis, 24 Julai 2014 | 1 gwiyeon memo.



Assalamualaikum.

Kombanwa minna! Akhirnya dapat gak komen komen and blogwalking sikit. Line ni buat hal sejak kebelakangan nih.Maaf korang, ana ta dapat komen komen kat post korang yang lain. Ana cuma dapat melawat kat blog Naalisaa ja. Budak Limited edition tuu. Siapa ta kenal kan? Haha. Jangan marah Saa.

Well well, rindu na menyemak kat ruang komen and lepak lepak kat blog korang.
Ok lepas update post nih, ana mau balas dendam. Kita pegi bom blog orang lain. Hihihi xD

Bloggers! Wait for me!

Ramadhan Jangan Pergi. Sangat sedih, dah lah na penghujung Ramadhan. Situ la jugak kau na buad hal. Aishh. Ana ta dapat teruskan puasa.. i do not expect that this would happen to me.
I thought.. bole puasa penuh tahun ni.. so sad TT .TT
Tapi apa bole buat kan, dah lumrah kehidupan perempuan.
Lailatul Qadar.. na jumpa gak. Tapi orang yang mamnu' pun bole qiamullail kan? Kan antara aktiviti qiam ada zikir, istighfar apa semua, bukan solat sunat dan baca alQuran ja. Hehe.
Nevermind! Everything happened for a reason~

Tapi belum tentu lagi kita akan sempat bertemu Ramadhan yang akan datang kan? Jadi, manfaatkan la Ramadhan yang masih ada ni. In sya Allah. 

Hmm.. Lagu raya pulak dah berlambak kat radio tu. Sekarang nih pun tengah dengar HOT fm. Dari tadi sampai sekarang lagu raya ja yang berkumandang. Korang yang lain pun mesti dah ada feel feel raya kan. Hmm, for me.. rasa biasa ja. Macam selalu.
Happy tu memang la, tapi takda la over excited sangat (:

So, baju raya? Langsir raya? Kuih raya? Duit raya?
Semua dah ada? dah siap?

Eceh! sibuk ja kan. Hehe.

Siapa pulang kampung angkat tangan!
Oh ok, turun tangan semua.
Apa apa pun, korang jaga diri tau. Hati hati di jalan raya. Jangan gelojoh sangat.

Ana na amik kesempatan jugak nak mintak ampun minta maaf kalau ana ada buat salah kat korang, tersalah taip sampai melukakan hati korang kaa. Pardon me okehh?!

Love u guys!

Info lebih, ana banyak dapat maklumat dari twitter. Beshh gak ada twitter ni, bole update berita semasa dan kalau rajin ana update pulak dekat insta facebook or twitter. Follow la ana kat insta dan twitter kalau na tengok my latest update. Just mention me for follow back (:

 @funnyvelove

Kematian tentera israel cecah 50.Ratusan kecederaan di medan perang.
Tahukah anda, rakyat Israel sudah 2 minggu puasa ketawa?



About MH17 pulak.. Malaysia ta akan stop investigate untuk cari KEBENARAN nya.
Pray for them. Pray for MH17. Pray for GAZA.

Pray for ISLAM.

Peace no war~