n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


maksud 'wall' aka 'dinding' di facebook . :)
Posted on Sabtu, 9 Jun 2012 | 4 gwiyeon memo.





Assalamualaikum,


oyasumi @ selamat malam ~


hmmm. . . . , esok da kena pulank ostel . . . eee ~ ta suka2:f: !!! :face13: . buhsan lahh dok kat ostel tuhh , :face32:tade yang menarik lagi tertarik . . , rasa macam na tambah lagi satu taon tuk amik cuti , kih ~kih .





tapi terpaksa gak lahh dok kat ctuu , demi menimba ilmu Allah yang sangat luas , subhanallah:n: ~
lagypon :x: demi mak bapak , apa salahnya skali sekala kita berkorban tuk durg , kan , kan , kan :s:
hohoho ~



okie , :2:suda2 lahh luahan aty ana tuhh . nanty ta smpai pulak motif sebenar ana na tulis entry malam nihh. actually, tunite ana na share lagi sumthin' nan korg nihh . jan heran eh , ana memang suka sangat kongsi2 mnde yang ana rasa akan berguna buad urg len jugak , hee ~ apa urg kata tuhh , sharing is caring ? sharing is loving :w:? apa2 pon bole lahh .

mnde ni ana dapat dari status bestie ana dekat mukabuku tuhh which is . . name panggilan dya ina . . . sebenarnya ana da penah baca benda ni , tapi ary nihh ana dapat baca balek disebabkan bestie ana tuhh. mungkin ada jugak di antara korg yang da baca, tapi tape lahh perhaps ia bole jadi peringatan buad korg and bagus lahh c ina post mnde yang berguna camnihh kat status dya. so , korg pon timekasehh lahh dekat dya jugak. kalu bukan sebab dya, ana ta kan ingat pasal mnde ni , dan ta kan kongsi nan korg suma .:face76:



dah , start baca :r:



PERINGATAN BUAD KITA SUMA

Tahukah kamu apa makna ---> "WALL" <--- ? Ia memberi makna DINDING. Kenapa 'dinding'? Jap, saya teruskan pertanyaan.

Siapakah yang mewujudkan FB? Mesti Mark Zuckerberg, seorang berbangsa YAHUDI.

Apa kaitan WALL dan YAHUDI? Kaitan mereka sangat ERAT & MESRA. DINDING RATAPAN. Di dinding itu mereka menangisi dosa-dosa mereka, meluahkan harapan, ratapan dan segalanya.

Oleh itu, saya dan anda jangan jadikan "WALL FB" ini sebagai tempat luahan perasaan seperti mereka. Tapi jadikan ia sebagai tempat perkongsian apa sahaja ILMU yang memberi manfaat kepada umat Muhammad صلى الله عليه وسلم walaupun hanya kepada seorang. Jadikan Wall FB Sebagai Medium Untuk Menyebarkan Dakwah. Jika Tidak Pecaya..

Cuba Anda Buka www.google.com dan search "wailing wall of israel". Dan anda dapat lihat pelbagai result yang dapat. Renung-renungkan lah..

Postkanlah kata-kata hikmah Quran, Hadis atau Ulama terdahulu tentang Agama Islam. Hindari luahan perasaan diri sendiri atau rumahtangga, jauhi kutukan dan kata-kata mencarut yang bukan anda dapat dosanya malah anda dapat pula bonus d
osa yang orang yang membaca carut post anda.

Gunakan peluang Yahudi/Nasrani merosakkan Umat Islam dengan membangunkan Agama Islam melalui platform mereka. Moga kita tidak termasuk dengan orang-orang yang merugikan.

Wallahu a’lam.

kat bawah ni pulak gambo2 yang ana search dkat encik google image tuhh , maaf lahh ta bnyk sngt , ana ta rajen na download :face56:













suda tengok ? suda baca ? suda fikir ?






p/s ; renung2kan dan slamat beramal ~