n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Currently in Class .
Posted on Rabu, 7 Jun 2017 | 0 gwiyeon memo.


Hasil carian imej untuk cat tumblr gif

Konnichiwaaa ! Hai haii !


Haiiii, takdak nak tulis apa pun. Saja nak gitau sekarang nih tengah dalam kelas. Kelas reference kot, tak ingat nama subjek nih kui kui. Erm tak lama lagi nak habis sem tiga. Cepat ja masa berlalu sekarang nih. Bumi berputar semakin laju kan? Yakaa? Kiamat pun semakin dekat, astaghfirullah al-Azim !

Hmm.. banyak nak pakai duit sem nih. PTPTN tidak bisa menampung semua kos yang perlu dibayar. Sewa rumah, bil air ngan letrik, nak beli lappy baru sebab lappy sekarang keyboard ngan port dia rosak, then duit nak makan; dah lah makan macam naga *gergasi*, bertong tong nasi, pastu duit untuk buat esaimen; esaimen bukan takat print report ja, tapi sampai nak pi melawat kat tempat tu sekali erm erm bukan satu tempat ja. Satu dua tiga empat tempat juga nak pergi; i mean banyak. Jauh pulak tu, so kos lagi mahal. Tapi in shaa Allah, Allah bantu ringankan beban.

Hohoho ~