n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Last Day Practical.
Posted on Khamis, 2 Jun 2016 | 1 gwiyeon memo.



Selamat Pagiiii ~

Yahuuuu ! Hari nih hari terakhir ana praktikal. Cepat ja masa berlalu kan? Rasa macam baru ja hari tu Sir Shah bagi buku log, masa tu masih blurr nak tulis apa kat buku log tuh haha. Well like i always said, pejam celik pejam celik sekejap jaa kot. Kalau pejam tak celik celik tu nasib lah kan kekeke.

Hohoho happy nya dah nak habis. Esok nak keluar pi seoul garden nak celebrate sebab berjaya habiskan praktikal hehehe. Ceh padahal saja nak makan banyak. Yeahh nak makan ais krim banyak banyak, makan ayam yam yamm! Takpa la kan, timing dia matching, ok lah tuh!

Hehe sekarang nih ana kat unit pentadbiran, ofis boss sebelah ana ja kekeke. Tapi ana dok update blog ni haaa. Nak buat camna kan, dah takda kejaa. Bosan kot. Buat la apa yang patut ~
*patut kaa nih?*

Next Ahad nih, kelas dah bermula. Hmm fighting to all of us, hwaiting !