n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


a bit personal.
Posted on Ahad, 5 April 2015 | 2 gwiyeon memo.

Image result for cute cat

Assalamualaikum.


Annyeong yeorobun. Naneun dangshineul haebaragi imnida.

Hahaha.. apa ana merapu taktau.
Hmm.. lately there were too many stalkers. So i decide to change my site name. Kekeke.
Taktau la kalau ada yang terer sangat sampai masih bole jumpa blog ana lepas nihh.
Tapi rasanya nak buat private sikit macam online diary. Dah tukar nama blog kann.. so hanya orang yang ta kenal ana berkemungkinan akan terbaca my life story. Hohoho. 

So i say now that i can type freely what i want as i please?

*erm, i guess that wont do*

Since ana seorang yang lebih banyak berahsia dengan orang di sekeliling. So ana bole luahkan apa yang terbuku kat sini. Hmm.. bukan apa, ana suka berahsia sebab takmau bagi orang lain tanggung beban ana. Nanti kang, dah la orang tu tension ngan masalah dia, lepas dengar kisah hidup ana nanti tambah overload pulak dia. Jadii jadi.. kalau korang taknak bertambah tekanan, jangan la baca blog ana nih. Kekeke,

Haihhh. Ta sabarnya la nak balik Sabah. Hmmmm.. nak balik nak nalik, nak makan sedap sedap banyak banyak sampai bam bam TT .TT

Tapi sebelum tu kena siapkan final dulu.
Now, tinggal tiga kertas lagi, mgt.. imd113.. and imd112.
Hmm.. kira subjek killer jugak la. Sebab semunya kena baca then hafal.
*if i dont misscalculate, all of my subjects need to read*
Bole kot kalau rajin.. tak macam ana nihh. Hahaha.

Flight ta lama lagi.. hehe. tujuh belas april. 
Tapi ana taktau ana bole berdikari ka tidak. Hahaha.. sorang sorang pi airport kat penang tu. Dah la besar gedabak. Hahahhaa. Merapuu.

Erm erm.. cakap pasal apa lagi eh?
Haaa.. lately, ramai yang nak ajak keluar. Whats the point actually eh?
Ana ni dah la ta berani ngan lelaki. Haha, memang tak aaah.
Taktau laa.. bila tengok orang lain keluar berlainan jantina tengok macam biasa jaa. Tapi bila ana, ana rasa macam ta bole. Nampak ta elok keluar dengan lelaki walaupun kawan biasa.
Dah la seumur hidup ta penah pecah rekod pi dating ngan laki.
Nanti apa orang kata.. hahaha.

Lagipun, nanti kesian dekat my Mr. Right kann.
Nanti dia jelesh Haebaragi dia ni keluar dengan jantan lain. Wahahaha.

Okeh la. Cukup cukup la merapu. Nanti sambung lain naa.

Chaljaa :D