n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Buat Lagu.
Posted on Sabtu, 9 Ogos 2014 | 1 gwiyeon memo.



Assalamualaikum.

Pagiii ! masi pagi lagi kan? Hehe. Alhamdulillah. ana masi diberi kesempatan untuk berblogwalking. Yeyeahh!

Duduk  ruma bosan tau. Tapi takpa .. bole bantu ummi buat kerja. Hihihi.
Lepas tu, bila duduk rumah ni banyak jugak idea yang menerjah di minda. Ala.. tau la hobi ana ni banyak.. dan semua berkaitan dengan seni.

Seni jenis apa? 

Ofcourse la melukis. Kadang kadang bila bosan tu adalah melukis jugak. Tapi yang dilukis hanya la kartun semata mata. Hehe. 



Nak lukis muka orang sebenar tunggu ada mood la. Ana nih jenis yang bergantung pada mood jaa.
Nak tengok contoh lukisan real tidak?

Ni haa.. tau tak hebat mana pun. Santai je laa ~




Bawah ni. My friend's request. Katanya nak ada gambar dengan crush dia. Walaupun ta dapat gambar sama kat real. Haha. Ada ada ja budak nihh.




 Ada lagii. Tapi takyah la banyak banyak. Semak jaa.


Sekarang nih nak cuba hobi baru iaitu menggubah lirik dan lagu. Mau jadi composer jap. Cewwah! kemain lagi kan.

Lirik dah ada.
Siap ada tajuk lagi. Hohoho ~
Tapi kan .. kan kan kan. Equipments ta cukup aa. Camna nak buat lagunya?

Takpa takpa.. Ana kena usaha gak. 
Buat satu lagu dulu. Nanti bila dah lebih terer kita buat lagii. Mana tau akan bermanfaat untuk ana?
Hehehe. 

Ana, fighting !