n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


G.A by farahdeena fisal
Posted on Sabtu, 7 Jun 2014 | 10 gwiyeon memo.


salam and hye people :),
farahdeenafisal.blogspot.com sedang bermurah hati ingin memberi hadiah kepada blogger-blogger yang sedang bergiat aktif pada masa sekarang.
Oleh yang demikian,terhasil lah giveaway by farahdeena fisal.
Penyertaan semua blogger amatlah dinanti-nantikan. !!

klik pada banner untuk join ;)

Nak menang hadiah ???
ikut langkah-langkah dibawah ini :

buat post tajuk : G.A by farahdeena fisal
copy code di box bawah ini dan paste kan di bahagian HTML post @ klik pada banner
follow SINI & SINI
senaraikan link url blog blogger-blogger yang lain (seramai yang boleh ) dan tag kan kepada mereka.

Hadiah akan diberikan berdasarkan senarai link url blog paling banyak dan ikut semua syarat- syarat.


Assalamualaikum.

Oyasumi! wuu~ malam dah. Hmm, tadi kan.. ada kakak 'kirei' ajak ana join giveaway. Ana, sejak kebelakangan ni banyak juga kena tag, tapi ana malas mau join. Hihi. But, entah kenapa ana tertarik lagi menarik untuk menyertai GA yang ni. Apa apa pun, motif ana join adalah untuk menyokong blogger ' akak farahdeena' untuk terus bergiat aktif dalam dunia BLOG. Yeahh!

Majulah akak demi blog!
-ok merepek-

Do not worry, be happy! Everything in progress. Hohoho.
So so so! Ini dia mangsa mangsa tag ana~


 kekeke. In sya Allah, ada la rezeki. All the beshh for all xD