n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


Long Time No See ~
Posted on Rabu, 26 Mac 2014 | 2 gwiyeon memo.

                  


Assalamualaikum ! Kaifa halukum jami'an ?

Betapa , betapa , betapa rindunya dengan blog nihh ! Suda setahun lebih dibiarkan berhabuk oleh Tuannya . Ish.. ishh .. ta patut .. ta patut . -vacum ? Mana vacum ?-
Hehe . Jangan salahkan ibu mengandung ~ 
Erm . Kan ana SPM tahun lepas , so ta ada masa le untuk update blog nih . Rindu sangat dengan kau duhai Blog ! Kau ta merindui saya kahh ? - merepek di situu-

Hahaha . In sya Allah nanti kalu ada masa dan kalu ana rajin, ana update la blog ni selalu . Buad masa ni belum lagi kot . Lappy pun ada masalah. Susa mau aktif selalu ..

Erm .. ada ka yang mau tau pasal result SPM ana ? -curious gituu-
Hehe .. ok sajaa . Alhamdulillahh ~ ana lulus . Walaupun ta cemerlang sangat , tapi ana bersyukur sangat , sangatt ! Ta sangka bole dapat gred sebegitu walaupun ada satu mata pelajaran tu yang buad spoilt sikit . Bhahahaa . Mau tau apa ? Alaa yang itu tuu .. yang ituu .. Matematik Tambahan le .. Ana ta suka diaa . Banyak sangat rumus . Jalan penyelesaian pun banyak . Tengok ja soalan tu markah tiga ... Tapi , perghh ! Banyak sangat cara na selesaikan . Subjek ni memang perlukan banyak latihan . Sangat banyak ! Jadi , pesanan untuk calon SPM tahun nihh .. perbanyakkan lah ulang kaji dan latihan okei ?
Hohoho ! Nanti ummi kata , mau buad kenduri kesyukuran sikit . Ana pun ta sabar na tunggu present nihh .. hihii :P

Sekolah ana pulak.. naik ranking gituu. Dulu ta ingat berapa .. enam kot . Tapi tahun nihh ketiga seluruh Sabah . Pencapaian yang meningkat :D

Nahh . ana share sikit kegembiraan kitorang hari tuu C:



Lain lagi cerita .. pasal na mohon U .. isi biasiswa lagii .. Biasiswa ni buad pening kepala ja . Sakit mata tengok skrin lama lama .. biasa lah kalu na sambung belajar ni kan perlukan modal yang tinggi .. kita mana mampu . Hmm ... doakanlah ana dan kawankawan ana dapat biasiswa untuk lanjutkan pelajaran kitorang kat universiti nanti . Amiinn ~

Laaa .. banyak lagi na taip actually . Yalaa . Dah lama ta update le katakan .. tapi nanti nanti ja laa ya ? kekeke . Kalu na tanya kaa , na share apa apa kat ana ka .. erm . Komen ja la .. add ana kat fb ka ? Oh ya .. hampir lupa ! Ana rindu dekat kawan blogger .. tapi mesti dia orang da ta ingat kat ana kan .. sedih nyaa :'C

Tidak mengapa .. hohoho ! Ana pahamm .. Okei . Sampai sini ja kot ana na tulis setakat ni . Sayang kamu semuaa ~ 

Adios !