n a e k k u m n a r a ; <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3479371095654172347\x26blogName\x3dDream+High.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://purrrhana.blogspot.com/\x26vt\x3d-3909362731410519967', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


http://nurfland.blogspot.com/ Feel free to be my chingu!
twi-ins







Nae Kkumnara.


"22th Birthday GiveAway"
Posted on Ahad, 10 Februari 2013 | 2 gwiyeon memo.



Assalamualaikum,

Tahun nih, ana bercadang na join satu give away! lagipun, sebelum ana sibuk sampai tade masa langsung na on, baik ana join mende nih selagi masih ada waktu. hehe~

Actually, ana join kali nih sebab... sebab apa eh?
ha! sebab ana ingin memeriahkan lagi segmen nih! so, mesti bertambah 'manusia' yang turut menyertakan diri kalu ana pun join kan, ta gitu? hee~ Moreover, penyertaan ana nih jugak sebagai hadiah special kepada sis anis athia sempena tahun yang ke-22 dilahirkan, sebab susa-payah na buad segmen camnih na bagi kitorang joinkan... spesel ta? lain dari yang lain tau! coz ana ta penah hadiahkan orang berbentuk penyertaan cenggini... tahniah! kiranya akak la manusia paling bertuah in this world!... [amende ana merapu nih?]

Apa-apa pun 'alias' anyway, ana na amik kesempatan nih kat sini na cakap 'word to word' ngan akak
[apa bole buad... ta bole 'face to face' punya pasal]


"Saengil chukhahaeyo!"

ataupun Bahasa Malaysia-nya kalu akak ta paham yang tu,

"Selamat Hari Lahir!"

ana mintak maaf sebab agak 'belated' sikit mengucapkannya... [ayat gramatis ciptaan ana] biasalah kalu dah budak ostel, budak ostel laa...tade  masa na online~ lebih-lebih lagi apabila musim 'SPM' berkunjung tiba nih.. TT .TT
ana doakan agar akak sentiasa sihat and hepi go lucky serta succes,... always. MABU!

akhirul kalam, "majulah Kak Anis Athia untuk BLOG!"
peace! hohoho~

wallahualam. C: